0 varer|kr. 0,00

About us

Vi er stolte over at byde dig velkommen.


Hvem er Giant?

Giant er verdens største og førende producent af høj-kvalitet cykler, med over 6.3 millioner cykler produceret hvert år. Giant har været dedikeret til cykelkulturen og sporten siden 1972. I dag kombinerer Giant det innovative og det teknologiske, og formår at producerer produkter perfekt egnet til enhver. Det, som gør Giant helt unik, er at Giant har fuld kontrol over alle faser af produktionen. 

Giant har gennem en årrække sponsoreret forskellige pro-tour hold og har senest indgået et sponsorat pro-tour holdet Team Giant Alpecin. Endvidere har Giant sponsoreret professionelle personligheder, og sætter en ære i at leverer den bedste teknologi og innovation. Blandt andet derfor er Giant den største producent af cykler på verdensplan. Fra de helt små, motionisten, eller til de top professionelle ryttere, har Giant løsningen der passer perfekt til det enkelte behov.


Hvem er vi?

Giant Copenhagen slog dørene op d. 1/2-2014 i nyindrettede lokaler lige ved Vesterport st. I vores partner store, midt i København, leverer vi en personlig service og til fair priser. Vi er stolte over at byde jer velkommen. Kig forbi og bliv inspireret.

Vi ses..

     
RIDE GIANT, RIDE CPH